- ei pentusuunnitelmia - 

Tavoitteeni on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia, terveitä ja hyväluonteisia staffeja. Pennut myydään koteihin rakkaiksi perheenjäseniksi, joissa halutaan pitää kasvattajaan yhteyttä jatkossakin ja kiinnostusta näyttelyihin sekä muihin harrasteisiin.

Toivon myös, että sitoudut koiran ollessa 1-2v käymään virallisessa terveystarkastuksessa, jossa tutkitaan silmät, polvet, kyynäret ja lonkat. Tuloksista on hyötyä omistajalle niin arjessa kuin harrasteissakin. Esim. alkava nivelrikko ei välttämättä oirehdi mitenkään, mutta siitä olisi hyvä olla tietoinen jo varhaisessa vaiheessa. Minulle kasvattajana terveystarkastuksen tuloksista saan tärkeää palautetta miten olen jalostusvalinnoissani onnistunut. Myös koko rotua ajatellen tuloksista on hyötyä.

Luonnetestiin on mahdollista mennä koiran ollessa 2-7 vuoden ikäinen.

MH-luonnekuvaukseen pääsee koiran ollessa vähintään 18kk ikäinen.

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna, madotettuina ja rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon. Mukaan lähtee "reissureppu", jossa samaa tuttua ruokaa jota syönyt meillä, lelu, makupaloja ym. , pennun rekisteripaperit ja hoito-ohjeita. Luonnollisesti myös kasvattajan elinikäinen tuki.

Kasvattaja liittää pentujen omistajat ensimmäiseksi vuodeksi staffiyhdistyksen jäseniksi.

Jaa tämä sivu